Met welke klachten kunt u bij een klassiek homeopaat terecht?

De ervaring leert dat in principe iedere klacht of aandoening, of deze nu op lichamelijk, emotioneel en / of geestelijk niveau zit, klassiek homeopathisch te behandelen is. Over het algemeen kun je stellen dat alle ziekten en klachten die nog in een omkeerbaar stadium zijn, genezen kunnen worden. Bij ziekten die niet meer omkeerbaar zijn, kunnen symptomen worden verminderd en pijn worden verzacht. Niet alleen voor mensen met lichamelijke klachten kan homeopathie veel doen, maar ook voor mensen met psychische problemen. Homeopathie kan op zichzelf vele aandoeningen behandelen, maar het is ook goed mogelijk aanvullend te werken naast andere geneeswijzen en behandelmethoden. Gebruik van reguliere medicijnen is dus geen probleem.

Onderstaand een aantal voorbeelden van veel voorkomende klachten die met klassieke homeopathie behandeld kunnen worden:

Algemeen:
Hoofdpijn, migraine, hooikoorts, blaasklachten menstruatieklachten, wratten, acné, eczeem, hooikoorts, allergieën, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, angsten, depressies, slaapproblemen, darmklachten, Ziekte van Menière, maagklachten, blessures, gewrichtsklachten, sportblessures.

Kinderen:
Verkoudheden, oorontstekingen, (water)wratjes, allergieën, klachten na vaccinatie, ADHD/ADD,eczeem

Zwangerschap/bevalling:
klachten na de bevalling, huilbaby's, luieruitslag, slaapproblemen, problemen met borstvoeding, postnatale depressie      
         
Deze lijst is bedoeld om u een idee te geven met welke klachten u een homeopaat kunt raadplegen en zeker niet compleet. Staat uw klacht er niet bij en wilt u weten of homeopathie ook iets voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op:
tel 06-41176105 of info@homeopathie-innergy.nl.

De klassiek homeopaat herkent risicodragende situaties die reguliere medische zorg vereisen en zal eventueel doorverwijzen naar de reguliere gezondheidszorg. Daarnaast kan de klassiek homeopaat de patiënt gelijktijdig homeopathisch begeleiden.
Met welke klachten kunt u bij een klassiek homeopaat terecht?