Over Innergy

De energie achter Innergy: Janny Jansen

Iedereen is uniek, heeft zo zijn eigen unieke problemen, gedachten, overtuigingen, talenten en passies. Mijn grootste passie is mensen helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren. Niet door iets van buiten af te doen, maar gewoon met datgene wat in jezelf zit, jouw eigen levenskracht, jouw eigen "Innergy" weer te ontdekken, bewust te worden en in balans te brengen.

Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen. Als je lang uit balans bent kan dit je energie verstoren en kunnen er klachten ontstaan. Niet alleen op lichamelijk, maar ook op mentaal en emotioneel gebied kunnen er klachten zijn wat weer stress kan opleveren. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld ook problemen met werk en relaties ontstaan. Ik help je om stress beter te hanteren waardoor je in balans komt, beter functioneert en naast een goede gezondheid bijvoorbeeld ook een goede carriere en relatie kan opbouwen als dit voor jou belangrijk is.

Daarnaast werk ik ook succesvol met andere methodes zoals Touch of Matrix, Access Consciousness, meditatie, voedingsleer en coaching, welke uitstekend samengaan met homeopathie maar ook mooie op zichzelf staande methodes kunnen zijn.


In 2007 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie in Amersfoort en in 2008 de Masterclass homeopathie aan het Hahnemann Instituut. Daarnaast ben ik in 2012 afgestudeerd als Cease therapeut. In 2015 heb ik de opleiding tot detoxcoach afgerond, in 2016 ben ik afgestudeerd als Touch of Matrix therapeut. Inmiddels ben ik ook Access Consciousness Certified facilitator. 


Om mijn kennis continue op peil te houden volg ik regelmatig vele seminars en trainingen van nationaal en internationaal bekende leraren zoals Deepak Chopra, Dain Heer,  Wayne Dyer, Gunther de Jong, Alize Timmerman en Jonathan Shore.
Natuurlijk vind ik het belangrijk om mijn kennis en ervaring te delen en daarom begeleid ik ook stagiaires in mijn praktijk.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Mail of bel gerust, ik help je graag verder.

Met Inner-gieke groet,
Janny Jansen,

Over Innergy