Workshops en lezingen

De kunst van WelZijn



Voor velen van ons is het niets nieuws meer. Alles wat zichtbaar en tastbaar is, is in wezen energie. Vorm trekt geen vorm aan, maar energie trekt wel gelijkgestemde energie aan. Sterker nog: alles is er al, dus ook welzijn en gezondheid. Maar wat is dat voor jou? Is dat alleen afwezigheid van ziekte en ongemak of ook de manier waarop je met ongemakken, ziekten en het leven omgaat? Of is het vrijheid? Vrijheid om te doen wat je wilt doen, te zijn wie je wilt zijn en te leven vanuit je hart? En als alles er al is, waarom ervaar je dat dan niet?

Voordat iets zich manifesteert in de vorm, ontstaat het al eerder op een ander niveau. Onze gedachten en overtuigingen sturen namelijk ons lichaam en ons leven aan en pas dan krijgt het vorm. Niemand is gelijk in de vorm, we zien er allemaal anders uit, maar we zijn wél gelijkwaardig. Homeopathie is een natuurlijke en energetische geneeskunst die werkt volgens ditzelfde principe: het gelijke met het gelijksoortige genezen. Uit al het moois wat de natuur ons te bieden heeft, wordt een prachtig homeopathisch geneesmiddel gemaakt. Van de ontluikende schoonheid van een bloem, de wijsheid van een boom, van alles wat danst en vliegt in de lucht en uit de schatten van de zee. Alles wat ons kan helpen om te helen en in balans te komen met onszelf is er al.

Als lichaam, geest en ziel op één lijn liggen, ben je in balans en ontmoet je WelZijn. Homeopathie kan hierbij helpen. Een homeopathisch geneesmiddel helpt je om een stukje meer jeZelf te worden en meer éénheidsbewustwording te ervaren. Coachen is kleien met mensen, homeopathie is kleien met het leven en deze combinatie is fenomenaal. Daarom combineer ik in mijn praktijk beiden. Homeopathie helpt, omdat homeopathie het leven ís.

Wil je weten hoe de kunst van WelZijn voor jou werkt? Neem dan contact op met Janny Jansen tel: 070-3967675 of vul het contactformulier in. 

Cursus homeopathie in en rond het huis
Op een leuke manier leer je de klassieke homeopathie praktisch en verantwoord toepassen. Denk aan dingen die je zelf kunt doen bij kleine ongelukken in en rond het huis. Wat kun je bijvoorbeeld doen als je kind gevallen is? Of welk homeopathisch middel kun je geven bij een acute koortsaanval of griep? De cursus richt zich met name op eerste hulp met homeopathie. Je krijgt inzicht hoe je op een natuurlijke manier kunt bijdragen aan het genezingsproces van het lichaam. De cursus wordt in een kleine groep van maximaal 6 tot 8 personen gegeven zodat er voldoende tijd is voor al jouw vragen.

Locatie: Innergy homeopathie Den Haag
Duur: 4 avonden van 19.30 tot 21.30 uur
Data: 19 mei, 26 mei, 2 juni en 9 juni
Prijs: € 95,00 inclusief BTW, alle cursusmaterialen en koffie/thee


Voor meer informatie en aanmelden:Vul het contactformulier in of bel: 070-3967675.



Workshops en lezingen