Coaching

Een coachingstraject is een praktische manier om zelfinzicht te krijgen en om je eigen mogelijkheden te ontdekken. De oplossing ligt dikwijls in jezelf verborgen en als coach bied ik een luisterend oor, denk ik mee en houd ik een spiegel voor.
Coaching is erop gericht om naar een ander niveau van jezelf en je bestaan te kijken. Je gaat zelf actief aan de slag met vragen zoals: wie ben ik écht en waarom ben ik hier? Wat is mijn unieke bijdrage aan de wereld en wat geeft mij levensvreugde en energie? Door tijdens het coachingstraject zelf actief aandacht te geven aan deze levensvragen, komt er een bewustwordingsproces op gang en zul je vooruitgang in je leven bemerken door het ontvouwen van je eigen visie.

Voor wie?
Coaching is voor mensen die meer uit hun leven willen halen dan ze nu doen, voor iedereen die meer zelfinzicht en bewustwording wil ontwikkelen en met meer plezier wil leven en werken. Coaching is heel geschikt als:

  • Er steeds problemen zijn op werkgebied
  • Er terugkerende problemen zijn in je persoonlijke leven
  • Je moeite hebt met keuzes maken in je leven
  • Je inzicht wil in eigen blokkades
  • Je veel negatieve gedachten hebt over jezelf of over anderen

Veel mensen streven ernaar om te leven en te werken met bezieling, helaas lukt dit niet altijd en soms raken we iets of een groot deel van onze levensvreugde en bezieling kwijt. Vaak is fysieke, mentale en emotionele vermoeidheid als gevolg van stress (al dan niet door de werksituatie en / of privé-situatie) hiervan de oorzaak en stagneert onze energie en levensvreugde.

Het zorgen voor een gezin of partner, een carrière of een combinatie van beiden en het realiseren van materiële welvaart hebben vaak al onze aandacht en energie opgeëist. Dit kunnen allemaal oorzaken zijn waardoor we soms een leegte ervaren in ons bestaan.

Coaching bij Innergy for Life
De combinatie van mijn levenservaring, mijn opleiding en werk als klassiek homeopaat en mijn opleiding aan het Chopra Center University van Deepak Chopra maken mij als coach uniek. Door middel van deze unieke mix ben ik in staat om je optimaal te begeleiden én te inspireren.

Coachingstraject
Een individueel coachingstraject kent 3 fasen:
1. een fase van bewustwording: na een intake-gesprek plannen we een aantal afspraken en zien we elkaar 1x per 2 weken dit gedurende 4 x of meer, al naar gelang de behoefte en het proces
2. een fase waarin jij aan de slag gaat met je inzichten: hoe staat het met de voortgang van je doelen en inzichten, we zien elkaar dan 1x per maand
3. een fase waarin we na een periode van  3 maanden bespreken wat je nog nodig hebt

Investering
Voor dit bewustwordingsproces  is vanzelfsprekend een investering nodig. Niet alleen in geld, maar zeker ook in tijd. Tijd voor het coachingstraject en  tijd waarin jij zelf in je dagelijks leven aan de slag bent en de verkregen inzichten in de praktijk gaat brengen.
De investering hierin bedraagt EUR 150,= per individuele sessie. Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. 

Interesse?
Neem dan contact via het contactformulier, per e-mail info@homeopathie-innergy.nl of telefonisch 06-41176105

Coaching