Kinderen

Tegenwoordig zie je bij steeds meer kinderen acute en chronische ziekten ontstaan. Hoe eerder een kind behandeld en begeleid wordt, hoe sterker het afweersysteem wordt en hoe meer het daar de vruchten van plukt gedurende het verloop van zijn of haar leven. Homeopathie kan op een fantastische manier ondersteunen in de lichamelijke, emotionele en psychische ontwikkeling. Bij een goed gekozen homeopathisch middel verbetert niet alleen de klacht, maar ook het kind. Bovendien wordt het meer zichzelf, rustiger en geconcentreerder.

Met klassieke homeopathie kan vaak voorkomen worden dat klachten zoals verkoudheid, oor- en keelontsteking, bronchitis, allergieën enz. chronisch gaan worden. Klachten die al chronisch zijn of vanaf de geboorte aanwezig zijn, kunnen verholpen worden. Ook is het mogelijk om een erfelijk meegekregen gevoeligheid voor een bepaalde aandoening weg te nemen. Het mooie van het behandelen van kinderen is dat problemen op emotioneel en geestelijk gebied in een vroeg stadium succesvol behandeld kunnen worden, voordat deze problemen een steeds grotere stempel gaan drukken op de groeiende persoonlijkheid van het kind.

Bij de behandeling van een kind speelt de verzorger een belangrijke rol. Hij of zij zal middels de vragen die de homeopaat stelt, een beeld moeten geven van het kind dat in behandeling komt. Daarnaast speelt de indruk die het kind maakt ook een belangrijke rol. Als het kind er de leeftijd voor heeft, zal hij of zij natuurlijk ook betrokken worden in het vraaggesprek.

Wil je graag weten of jouw kind geholpen kan worden met homeopathie? Bel of mail gerust: 070-3967675 of info@homeopathie-innergy.nl
Kinderen