Touch of Matrix

Naast klassieke homeopathie, meditatie en voedingsadvies ben ik ook Touch of Matrix therapeut en werk ik in mijn praktijk met deze prachtige methode. Touch of Matrix behandelt net als klassieke homeopathie ook alle lagen van de mens: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel,  en is daarom een perfecte aanvulling op de klassieke homeopathie.

Touch of Matrix is een unieke methode die gebaseerd is op de recente ontdekkingen uit de kwantumfysica. De kwantumfysica gaat ervan uit dat alles opgebouwd is uit licht en informatie en alles en iedereen met elkaar verbonden is door een energieveld, het zogenaamde morfogenetische veld. De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een logische aanname, gezien dat een mentale of emotionele klacht zich vaak uit in een fysieke blokkade en een fysieke klacht zich kan uiten in een mentale of emotionele blokkade. De kracht van Touch of Matrix is dan ook om deze klachten doeltreffend aan te pakken zodat de problemen of klachten letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht kunnen worden. Dat leidt altijd tot een verandering. Met Touch of Matrix kom je in beweging  en worden oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties vervangen door nieuwe en positieve informatie.

Met Touch of Matrix kan een blokkade worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Daardoor kom je weer in balans. Als jij niet meer wilt graven naar de oorzaak van klachten, oude informatie achter je wil laten en verder wil met je toekomst, is Touch of Matrix uitermate geschikt voor jou!

Hoe ziet een touch of matrix behandeling eruit?

Voorafgaand aan de daadwerkelijke Touch of Matrix behandeling vul je eerst een intakeformulier in en help ik je in een gesprek om je bewust te worden van je precieze klacht en formuleren we wat je graag zou willen, bijvoorbeeld” ik wil een soepele rug” of “ik ben vol zelfvertrouwen”. Vervolgens gaan we over op de behandeling.

Eerst maken we verbinding, je komt in beweging , daarna verwijderen we oude informatie en verbinden we ons met de gewenste nieuwe informatie.  Als dat gebeurt is, laten we los. Wil je weten hoe een behandeling kan verlopen? Bekijk dan ook eens de website www.innergyforlife.nl of www.touchofmatrix.nl

Ik zie in mijn praktijk dat Touch of Matrix een perfecte aanvulling is op bestaande behandelingen omdat de behandeling snel, doeltreffend en eenvoudig werkt. Door gebruik te maken van Touch of Matrix, heb ik ervaren dat ook de homeopathische behandelingen vaak sneller verlopen omdat  blokkades door deze methode makkelijker  worden aangepakt.  Natuurlijk kan Touch of Matrix ook perfect als op zichzelf staande behandelmethode worden ingezet. Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.


Tarieven m.i.v. 1 januari 2022 losse Touch of Matrix behandeling:
  EUR 150,-

Al mijn consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering.   


Touch of Matrix