ervaringen met Touch of Matrix

 Clienten vertellen

 Via Janny ben ik in contact gekomen met Touch of Matrix, een bijzondere manier om belastende thema’s op te sporen en om deze los te laten, om psychisch en lichamelijk 'op te ruimen'. Dit gebeurt op een snelle en doeltreffende manier.Janny begeleidt je hierin op een prettige, zachte en tegelijk krachtige manier. Tijdens de behandeling was er een sfeer van rust en warmte, waardoor ik vertrouwen voelde en me kon overgeven aan het zich ontvouwende proces.Na de TOM behandelingen heb ik een gevoel van vrijheid, ik voel me meer ontspannen en meer mezelf. B.S uit Amsterdam aug 2016

  
Hi Janny,

Dat jij op mijn pad bent gekomen zal zijn redenen hebben… Een aantal dagen geleden heb ik een Touch of Matrix sessie bij je mogen ontvangen en mogen ervaren hoe bijzonder dit is.Ik ging er open en onbevangen in en liet het over me heen komen. Er zat bij mij een blokkade met betrekking tot mijn relatie met mijn vader. Het in balans zetten van mijn bekken en ruggenwervel, heeft wat spierpijn opgeleverd. Dit heb ik met een glimlach doorgemaakt, want dit betekende dat mijn lijf aan het werk was.

Ik heb inmiddels een lunch afspraak met mijn vader gehad en tot mijn verbazing stond ik oer sterk in mijn kracht en hebben wij beide het als prettig ervaren hoe de afspraak verlopen is. Ik kon hem weer zien als persoon en er was wederzijds respect. Super bijzonder om te mogen ervaren. Daarnaast kwam je nog wat tegen op gebied van zwangerschappen en relatie met mijn jongens, ook dit resulteerde in een mooi gesprek met mijn oudste zoon, wat ik nu koester in mijn hart. Toen het gesprek plaats vond was ik erg verbaasd, zou het nog kunnen voort vloeien uit de behandeling? Toen ik dit bij je nacheckte en jij dit bevestigde, voelde het als een cadeautje. Wat een resultaat, ik ben enthousiast en kan wel van de daken schreeuwen, wat voor effecten een korte behandeling bij iemand heeft. Bijna te mooi!! Dank je wel hiervoor!

Warme groet,

Chantal, dec 15

Janny straalt veel rust uit en stelt je op je gemak. Ze wekt veel vertrouwen op en is geduldig. Wanneer het gebeuren heftig is, oordeelt ze niet maar stelt je op je gemak door haar rustige manier van praten. Janny heeft een vrij zachte stem, waardoor voor mij niet alles even goed te horen is. Het is mij niet altijd duidelijk of ze vragen stelt aan mij of aan mijn lichaam, maar ze heeft uitgelegd dat het niet uit maakt of ik antwoord geef of niet, mijn lichaam laat zich wel horen. Janny luistert goed naar wat de client zegt en geeft aan daaraan te zullen denken en het te veranderen en dat doet ze ook direct. Janny staat open voor vragen en opmerkingen en zoekt een manier om dingen duidelijk te maken. Kortom: Janny is een fijne, prettige therapeut met enorm veel compassie, een absolute aanrader!

C.M. Januari 2016

 

ervaringen met Touch of Matrix